luni, 28 ianuarie 2013

Fac progrese in relatiile cu barbatii: astazi unul mi-a INCHEIAT sutienul. Mda.

10 comentarii :

Mihaella Gheorghiu spunea...

Am inceput sa intru pe blogul tau acum ceva timp pentru ca ai un stil aparte si captivant. Scrierile tale sunt foarte frumoase.
Iti admir curajul si puterea interioara. Sa fi iubita!

mihai spunea...

De multa vreme nu m-am mai distrat asa bine citind. Te-a "descoperit" un prieten, recent. Si mi-a dat link-ul catre blogul tau. Bine a facut! Tare m-am mai amuzat. Am citit cam tot ce ai scris din 2009 incoace. Si acum sunt trist. Ce dracu' scrii atat de rar ? Mai vreau! Nu stiu cum faci, dar te apuci sa bagi materiale mai des, ca altfel o sa mor aici trist. Pleaseeeeeeeeee !!!

zana-carabina spunea...

uite o sa scriu mai des, oricum mi-ar face bine sa-mi mai descarc nervii undeva :)

mihai spunea...

Te rog ! Descarca-i cat vrei. Am sesizat ca umorul tau e mai taios si mai cinic cand te "seaca" ceva sau cineva. Iar eu sunt un cinic incorigibil. Ai cateva posturi la care am ras cu lacrimi, ieri. So, go on !
A propos, sunt absolut fermecat de posturile tale despre Lyon. Am ajuns de patru ori acolo, pana acum. Si sunt fascinat de orasul asta. Iar tu mi-l descrii cu alti ochi. Devorez orice post al tau in care apare cuvantul Lyon. Hai ca ti-ai facut un fan. Nu-l dezamagi!

mihai spunea...

Offf, mai Zano! Mi-am pus minunatul blog in "favorite". Si pe pc si pe telefon. Tooot intru zilnic sa vaz daca apare "descarcarea de nervi" promisa. Si...nimic. Iar eu mi-s trist. M-ai dedulcit la umor cinic si taios. Dependenta, dom'le. Si cu dependentii nu te joci! Cumva tre' sa faci si sa-mi dai doza. :(

zana-carabina spunea...

in curand, promit :)

mihai spunea...

No, ase! Iar eu promit c-o sa rad atat de tare, incat o sa auzi si tu de la Roussillion (sau cum naiba se scrie numele locului ala degraba datator de depresii, in care isi are vremelnicul salas, Zana). :):):)

Unknown spunea...

:))) Foarte tare !

SumoMan spunea...

Stim sa si gatim ...si sincer cred ca imi aduc aminte si unde se duce gunoiul...

ViVa el Penguin! spunea...

Mihai+zana=love :))