marți, 20 ianuarie 2009

...

Eu nu le inteleg pe coafezele astea. Adica te duci tu ca omul sa te tunzi, te asezi pe scaun, o informezi pe tanti ca vrei doar sa-ti taie varfurile, asa vreo 3 centimetri, ea iti baga plina de curaj foarfecele in par, taie o suvita cel putin dubla ca lungime si pe urma te intreaba candid: "e bine asa?" nu, femeia lui dumnezeu, nu e bine, da acuma ce-o sa faci, o lipesti la loc? taie-l pe tot asa si gata, macar o sa creasca pana la urma si atunci o sa vin iar sa ma ciumpavesti. Adica asta e cam ca in bancul ala cu astia intai taie si dupa aia numara, io nu scriu obscenitati pe blog, da chiar asa e si oricum bancul il stiu de la tata, de la care am invatat multe alte lucruri utile de acelasi gen, cum ar fi sa joc poker, sau sa nu ma feresc ca dracu de tamaie de un pahar de vin atunci cand iau antibiotice, ca asta e mai mult o faza de speriat alcoolicii care au deja ficatul praf, si altele asemenea, da mai bine ma opresc aici, ca sigur ati inceput sa va intrebati in ce familie de nebuni am crescut. Aia care nu stiti deja, desigur :)

3 comentarii :

World Wide Alinoi spunea...

Bai, relatarile tale devin din ce in ce mai creepy, la modul ca, in ultima vreme, am cate un deja-vu (recunosc, am scris asa pentru ca nu stiu sigur daca deja-vu-uri exista :D) cand citesc.
Aceeasi faza mi s-a intamplat si mie in Bucuresti, cand mi s-a pus pata sa ma tund pe 31 decembrie, pe la ora 4 asa :).
Trebuia sa pastreze linia, adica parul sa fie mai lung in fata. In fine, dupa ce s-a luat cu vorba, mi-a taiat o bucata serioasa din fata. Ca vai, ca-i pare rau, ca nu i s-a mai intamplat pana acum, ca ea tunde de 4 ani (si o zicea de parca ar fi tuns de 40!).
Evident ca la sfarsit, plina de draci, n-am putut sa ma prefac multumita, cand aveam parul mult mai scurt decat mi-as fi dorit, iar ea a ajuns la concluzia ca eu sunt de vina, ca nu i-am explicat cum trebuie (!?)
Vorba lui Cake: "si du-te-n p.... m..... e injuratura sau blestem?"

Anonim spunea...

:)) Mie chestia asta mi se intampla de fiecare data cand ma tund :) Dar absolut de fiecare data. De aia desfasor actiunea in momente in care nu sunt perfect constienta de ceea ce fac... sau cand sunt oricum prea deprimata sa ma mai afecteze ceva :)

Ioachim spunea...

Eu sper că nu vei bea atunci când iei antibiotice.