miercuri, 13 octombrie 2010

...

Eu v-am zis ca astia nici sa injure nu-s in stare, si voi nimic, de ce nu vrei sa ne inveti injuraturi in franceza, pai pentru ca nu prea sunt, na poftiti aici exemple, unele mai penibile ca altele. Abruti, hahahaha, astia ar tb sa conduca o zi prin Bucuresti!

2 comentarii :

Unknown spunea...

Salut, scuze daca deranjez, dar am vazut ca ai stat in caminul Lirondelle si voiam sa te intreb daca intr-adevar e atat de strict cum am vazut ca ai descris intr-un articol. Voi sta si eu acolo in semestrul 2 si de asta ma intereseaza. Merci

zana-carabina spunea...

salut, nu ma deranjezi :) si da, chiar este atat de strict, in sensul ca nu poti sa inviti niciodata, nici macar pt 5 minute, un tip la tine in camera, indiferent ca e un prieten, iubitul, sau chiar tatal tau. ai voie cel mult sa stai cu el in bucataria comuna sau in sala cu televizorul, nici una din astea nefiind un loc prea primitor.
asta este cu adevarat partea proasta, dar mai sunt si parti bune la caminul asta: este f. aproape de metroul d, care circula cel mai bine in lyon, practic in 5 minute esti in centru. nici pe jos nu ai avea prea mult de mers de altfel.
nu exista o ora-limita pana la care sa ajungi la camin, deci nu risti sa dormi in fata portii daca stai la o petrecere pana la 3. evident, nu ai voie sa te intorci cu vreun tip de la respectiva petrecere:)
si daca vreo prietena vrea sa te viziteze, nu e nici o problema, adica teoretic si asta e interzis, dar practic pt asta nu-ti spune nimeni nimic. in schimb la faza cu baietii, crede-ma, nu e de gluma.
cam asta ar fi, daca mai ai vreo intrebare, te mai astept pe aici :)