miercuri, 2 iulie 2008

Trei zile in Bucuresti- bilant

aterizat pe Baneasa cu o ora intarziere, Mircea absent, iertat de data asta :), cautat taxi, negasit, taximetristi dubiosi, luat autobuz, caldura, 3 bagaje, 40 de kg, unul in spate, unul pe umar, unul in mana, lumea uitat cu mila la mine, oboseala, metrou, blestemat zilele.
ajuns acasa, pupat sora proaspat licentiata, sunat prieteni, iesit in oras, "ia uite-o p-asta, a venit imbracata in cearsaf", "in rochia asta arati de parca ai avea boobs, desi noi stim ca n-ai", "si eu ma bucur sa va vad", primit cadou frumos la o luna dupa ziua mea, mers la terasa, baut suc, mancat din inghetata lui Sorin, povestit, ras cu Suzana, constatat pentru a mia oara ca suntem toti niste deprimati antisociali, intors acasa.
intalnit cu prietene din intamplare pe strada, pupat, cunoscut prietenul prietenei, mers la alta terasa, povestit, plimbat pe strazi.
neintalnit cu Olivia din motive de masele scoase, gingii umflate si planete nealiniate :(
tarat sora cu mine in Rahova dupa coletele pe care mi le-am trimis singura din Franta, luat tramvai 32, mers pana la mama dracului, caldura, transpiratie, tigani, pitzipoance, mahalagioaice, golani, puradei, praf, carute, manele urland din toate masinile oprite la semafor, blestemat zilele din nou, vazut francez debusolat la atlassib, sora vulgara injurat in franceza, francez intors spre ea cu aerul ca are halucinatii, luat pachete, supravietuit unui alt drum cu tramvaiul, intors acasa, facut dus, iesit in oras, cumparat pufuleti la intoarcere, ma duc sa-i mananc, pa.

2 comentarii :

Anonim spunea...

nicaieri nu'i ca acasa, nu ti se pare? :P

zana-carabina spunea...

mda, ce sa mai zic. desi pentru mine, acasa propriu-zis inseamna braila, nu bucuresti. nu ca atmosfera ar fi diferita...